Direktlänk till inlägg 24 februari 2013

Fantastiska människor de finns runt omkring mig!

Av Kajsa - 24 februari 2013 09:30

Inte anat ett dugg..

Inte föräns igår morse.
Hade fått ett sms av Alice: hoppas din dag i morgon blir helt underbar. Hmm, jaja tänkte jag. (Den 23/2, tänkte ju ha invigning i nya lokalen, men inte brytt mig om att ta tag i de..) Alice skickar väl för att hon är goo, tänkte jag och skickade tillbaka att jag ska hålla pass och massera, sen är de Tomas Pettersson och fest på kvällen, så min dag blev underbar. Fast ännu bättre..
Jag vaknade titta litta på fejan. Där hade Diana och Alice skrivet att de kommer bli jätte häftigt, de kunde inte vänta.. Och Jessica skulle filma.. Hmm, filma en hel träningsdag?? (De va de ända min tanke gick på..) sen fick jag ett sms ifrån Jessica, när är du i lokalen? Vi måste gå igenom KNAPPAR och REGALAGE!!? Jaha, då kunde jag med säkerhet säga, då är de något! För Jessica vet väl de.. Råga på allt åkte min far dit tidigare än till träningen.. (Sätta i ett lås bara)
Så med STORT leende gick jag till lokalen..
Påvägen dit ringde Diana, hon va trött de hade varit i Ystad hela natten. Jag tänkte ååå, då är de ju inte roligt att träna hela dagen..
Men hon lät konstig.. Jag visste de va nått! Sen avslutade hon samtalet med; ring när du kommer till lokalen. (Men va fan jag va ju där om 5min, tänkte jag)
Jag fortsatte le de största leendet jag kan, ifrån Otto Olsson fram till lokalen.
Nått va de.. :)
Två bilar står på parkeringen.. Pappas och Jessicas. De kanske har hämtat upp alla.. Hmm, Nää.
Jag hann bara visa mig, då drar Jessica upp dörren in till lokalen :) HEEJ!
Står en stege i hallen och pappa står och fixar med låset (jag vågar inte gå in). Jessica är snabbt inne i stora salen. Pappa tittar inte ens på mig.. (Han skulle inte kunna låta bli och le, då hade jag sett de på honom) så han tittade ner.. Haha.
Jessica kallar på mig, kom Kajsa. Jag går in och hon står och filmar i en helt tom sal. Jag hinner tänka, undrar vad de kan vara.. Sen vänder jag mig om och ser...min dröm!! Go och Gla står SUPER SNYGGT på väggen.
Wwwiiieeee!! :) :)
Jag vet att de första jag planerade när jag gick in i denna sal så va de just att detta skulle vara på väggen! (Att alla ska se den härliga rosa färgen och bli ännu piggare och gladare av att vara hos oss)
Alice har hört mig prata om mina drömmar..ja de har säkert in andra med hört, jag är duktig på att prata om hur jag önskar ha de.. :)
Men just att måla på väggen är inte mig grej, jag hade bara KLADDAT! ;) eller hur?
De hade varit där hela natten och målat, vilka vänner! Som tar tag i de, gör de och sen överraskar mig!! :) Jag ÄLSKAR överraskningar (blir som ett barn) hihi!
Nu när jag tänkte tillbaka så var de ju här om dagen Alice gick runt med mig i lokalen och pratade om att måla på väggen. :) (jag tänkte hopplöst, de är inte min grej, jag skiter i de)
och NU, bara helt plötsligt är loggan där :)) BIG smile!
Och när Anna kom till lokalen för att träna, sa hon att hon och Karin visste. (Jag badade med dem hela eftermiddagen, utan de sa nått). Sen va jag med Karin hela kvällen, märkte inget på henne.. Men de höll mig ifrån lokalen..
Sen kom Ulrika in och visade alla bilder under processen kvällen innan :) Härliga ni alla är! TACK!! :)

Sen fick jag höra att Tina och Carro bastade, de gjorde mig ännu glaare! Ni invigde bastun :) och de verkade funka!! Wiiiee!

Ha en skön söndag! Hoppas ni vill basta ikväll efter träningen :)

 
 
Mikael " Maffe" Mårtensson

Mikael " Maffe" Mårtensson

24 februari 2013 09:48

Vilken härlig berättelse Kajsa:)
Du har fina vänner omkring dig men
Jag vet varför....
Det man ger det får man . Du ger så mycket Kajsa
Och sprider livskraft med ditt sätt att vara och med din träning. Lycka till och var rädd om dig !

http://www.djmaffe.se

Kajsa

25 februari 2013 08:55

Du är också en jättefin vän som ställer upp!! :) tack!

 
Ingen bild

Malin

24 februari 2013 10:16

Wow härligt Kajsa =)

Kajsa

25 februari 2013 08:54

Tack :) Jaaa!

 
Ingen bild

Christian

24 februari 2013 10:35

Jag visste oxå Kajsa!
Snyggt! Ses på lördag

Kajsa

25 februari 2013 08:54

Härligt :) du är så snäll och Go som kommer och håller Spinning :)

 
Ingen bild

Carina I

25 februari 2013 23:00

Åh tjusigt var det. Gillar din logga skarpt, kom du på namnet själv?

Kajsa

26 februari 2013 14:32

Tack :) loggan gör en glaa!
Det va min sambo och kompisar som kom på namnet. De sa att de är precis så du är, Go och Gla.
Det passade inte i munnen direkt, men nu gör de!! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 2 juni 2014 09:38


Det är den viktigaste träningen av alla :) Förstår du vad jag menar med vardagsträning? Spänna in magen (de djupa core musklerna jobbar). Dra ihop skulderbladen (så att ditt bröst kommer upp och du får snygg hållning) Jobba med detta under all...

Av Kajsa - 28 maj 2014 11:59


Nu efter träningsresan känns min kropp så lätt, flyger fram när jag springer.. Wiiiee :) Är du ute och njuter i naturen? Det är underbart! ...

Av Kajsa - 15 maj 2014 16:58


Ett pulssystem att jobba efter på träningspassen, vill du jobba med din puls? Detta är min senaste idé. Ska jag satsa eller inte? I så fall kommer de finnas både i stora salen och i spinningsalen.. Alla dina träningspass samlas på deras hemsid...

Av Kajsa - 13 maj 2014 09:31


Nu äntligen gör jag en dröm som jag haft lååångt tillbaka, är på playitas på träningsresa ? de är skönt och roligt att hålla igång hela dagen! Spännande.. Jag har precis bokat in så jag ska hålla Zumba HÄR ? Roligt! Spännande.. Nervöst.. Ons och f...

Av Kajsa - 6 maj 2014 12:50

I helgen sprang jag toughest i Malmö. Ca 40 hinder på 8km :) riktigt roligt! Fick tiden 1h 10min. Jag la mitt fokus på att ha roligt och bara ta mig igenom banan. Det va tre hinder som jag inte klarade, ringarna, sista monkey baren och rampen.. (...

Presentation


Massör, kostrådgivare och tränings instruktör. Driver sitt eget företag Go och Gla Träning & Massage. Älskar att röra på sig. Drömmer om att lära sig föreläsa om kost och träning. Nära till skratt och försöker få dig på positiva tankar och motivera dig..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards